Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους Ναυπακτίας και Δωρίδας μπορούν να χαρακτηριστούν ως οι πιο πετυχημένες των τελευταίων ετών και όχι αδικαιολόγητα. Οι αποφάσεις της Κυβέρνησης κατ΄ εντολή της Τρόικας για δραματική μείωση των αποδοχών , μείωση των συντάξεων , εργασιακή εφεδρεία (απολύσεις ), τα χαράτσια της εφορίας έχουν ξεσηκώσει τους εργαζόμενους οι οποίοι ενωμένοι δίνουν τον αγώνα τους ενάντια σε κάθε προσπάθεια εξευτελισμού ενός περήφανου λαού.
Στο Δήμο Ναυπακτίας οι εργαζόμενοι απέκλισαν για δύο ημέρες τα ΧΥΤΑ και το Γκαράζ με αποτέλεσμα να μην γίνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων και καμιά άλλη εργασία που εκτελείται με χρήση οχημάτων. Χθες 5-10-11 το σύνολο των εργαζομένων συμμετείχαν στην Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η ΠΟΕ ΟΤΑ.
Σήμερα 6-10-11, οι Εργαζόμενοι στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Ναυπακτίας αφού έδωσαν το μήνυμα στην κυβέρνηση, με μεγάλη προσπάθεια καθάρισαν την πόλη και θα συνεχίσουν να παρέχουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους πολίτες, επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι όσο και να δυσφημίζονται από διάφορους τσαρλατάνους , με τη δουλειά τους κερδίζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών και παρέχουν φτηνές και σημαντικές υπηρεσίες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου