Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Χθες 11-2-2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο χορός του Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α Ναυπακτίας – Δωρίδας σε κέντρο της Ναυπάκτου. Στο χορό συμμετείχαν με κέφι οι υπάλληλοι μέλη του Συλλόγου με τις οικογένειές τους και τους φίλους τους. Η ωραία ατμόσφαιρα , το καλό φαγητό, ο χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες έφεραν τη χαρά και το χαμόγελο σε όλα τα πρόσωπα μέσα σε συνθήκες γενικής κατήφειας και απελπισίας που ζει η κοινωνία μας.
Για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ήταν μια σημαντική βραδιά αφού όλα οργανώθηκαν άψογα και δεν ακούστηκαν παράπονα. Σημαντικό ήταν ότι η επιτυχία αυτή προστίθεται σε μια καλή πορεία του Συλλόγου σε ότι αφορά τη δραστηριότητά του για θέματα που αφορούν το Δήμο αλλά και στους αγώνες για τα θέματα που αφορούν την κυβερνητική πολιτική.
Παρόντες στο χορό ήταν οι Δήμαρχοι Ναυπακτίας και Δωρίδας πλαισιωμένοι από αιρετούς των δύο Δήμων. Επίσης παρόντες ήταν οι Σύμβουλοι Θωμάς Κοτρωνιάς και Ανδρέας Κοτσανάς με συμβούλους των παρατάξεών τους.
Για να πούμε και κάτι το παραπολιτικό το παρόν έδωσε και φερόμενος ως υποψήφιος Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο Δήμο Ναυπακτίας με διατελέσαντες δημοτικούς συμβούλους στο παρελθόν.
Το σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι υπάλληλοι των Δήμων Ναυπακτίας και Δωρίδας έδειξαν ότι ενωμένοι μπορούν να πετυχαίνουν πολλά που τους αφορούν, αλλά και ότι μπορούν να συνεφέρνουν όσους τους περιφρονούν και τους λοιδορούν αποδίδοντάς τους δικά τους σφάλματα.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου