Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΝΑΥΠΑΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΣΙΦΑΡΑ

Ικανοποίηση προκάλεσε στη Ναύπακτο, η απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, να χριστεί υποψήφιος Περιφερειάρχης Δ. Ελλάδας ο κ. Απόστολος Κατσιφάρας.
Αν και Αχαιός ο κ. Κατσιφάρας και λίγο γνωστός στο ευρύ κοινό της Ναυπάκτου, εντούτοις στον ανταγωνισμό με τον κ. Σώκο, συγκέντρωνε την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας του χώρου του ΠΑΣΟΚ έναντι του Νομάρχη, εξαιτίας της συμπεριφοράς του τελευταίου, που είχε προκαλέσει την αντιπάθεια του κόσμου της Ναυπάκτου. Το τελευταίο διάστημα και όσο διαρκούσαν οι ζυμώσεις για χορήγηση χρίσματος στελέχη του κόμματος έστειλαν το δικό τους μήνυμα στους ιθύνοντες του κόμματος που ήταν αρνητικό για τον Νομάρχη και εισακούστηκε.
Ενδεχόμενο χρίσμα στο Νομάρχη θα ήταν καταστροφικό για το ΠΑΣΟΚ, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα στήριζε άλλους συνδυασμούς. Θέματα που προκάλεσαν τους πολίτες της Ναυπάκτου ήταν εκτός από την ανυπαρξία έργου της Ν.Α στο Δήμο Ναυπάκτου, η στάση του Νομάρχη στο θέμα της Πολεοδομίας που παρ΄ όλο το γεγονός ότι ο βασικός υπαίτιος της κατάστασης ήταν ο Δήμαρχος, δεν έπραξε τα δέοντα για το συμφέρον των πολιτών και των επαγγελματιών της Ναυπάκτου. Επίσης η στάση του Νομάρχη στη διαμάχη των κατοίκων των οικισμών της Ναυπάκτου με το τοπικό δασαρχείο, όπου αδιαφόρησε για τις παρεμβάσεις του δασαρχείου εντός οικισμών, προκειμένου να μην διαταράξει τη σχέση του με το δασαρχείο.

2 σχόλια:

  1. Πολύ σωστή τοποθέτηση.Βέβαια για τη γενικότερη συμπεριφορά του Σώκου στα της Ναυπάκτου ευθύνη έχουν και οι κάθε λογής σφογγοκολάριοι, όπως Μπαρμπαγιάννης και Χάρος που τον πληροφορούσαν ανάλογα με το πολιτικό επίπεδο που έσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οιεκπρόσωποι του Σώκου στη Ναύπακτο ήταν ο Χάρος και ο Μπαρμπαγιάννης. Για να πας στο νομάρχη έπρεπε να περάσεις απο αυτούς και να εγκρίνουν το ραντεβού. Αλήθεια ποιό έργο πρόσφερε ο πολύς Μένιος στην Νομαρχιακή επιτροπή για την προβολή της Αιτ/νιας; Καλά να μας κάνουν όμως αφού κάναμε στελέχη τα τίποτα. Το μόνο έργο που έκανε ο μεγάλος Μένιος ήταν να διορίσει τη γυναίκα του στο Ε.Κ. με τη βοήθεια της οικογένειας Νταουσάνη κόντρα στην ΑΜΕΑ Πανουργιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή